2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 6-7-8 Eylül 2023 Uyum Haftası saatleri

Bitiş Saati :14:30

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kısa Bir Mola

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemini hayırlısı ile tamamladık. Dönem içinde sportif, kültürel ve sanatsal alanlarda derece yapan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Tüm Öğretmenlerimize öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler günü için kutlama programı yapıldı. Programa Emekli olan öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgelerini ve Üstün Başarı Belgeleri Okul Müdürümüz tarafından verildi.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay Bursa ekipleri ile irtibata geçerek okulumuzda kan bağışı etkinliği gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize kanbağışı hakkında farkındalık oluşturulmuştur. Etkinlikte emeği geçen Kızılay Kulübü öğretmenimiz Banu ORHAN´a ve kanbağışında bulunan öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 84. ölüm yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi.Törende iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirlerin ardından tören sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Kas

Laleler sınıfımızın minikleri hafta sonu anneleri ile birlikte tasarladıkları çılgın şapkalarıyla sınıflarında çılgın şapka partisi yaptılar ve çok eğlendiler.Şapkalarını takarak sınıfta müzik eşliğinde dans ettiler.

2022-2023 OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

2022-2023 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ve Okul Aile Birliği seçimi 27.10.2022 Perşembe günü saat 11:00'da, okulumuzun çok amaçlı salonunda yapıldı.

Geçen seneki yönetime teşekkür eder,  yeni seçilen yönetime de çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Sabri Katırcı İlkokulu 1 C  öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde işledikleri '  4 Ekim Hayvanları Koruma Günü konusunu  daha iyi kavrayabilmek için Bursa- Soğanlı  Hayvanat Bahçesi'ne  bir gezi düzenlediler.  Hayvanat bahçesinde bulunan hayvanları yakından izleyerek onların beslenme ve barınmaları ile ilgili  Öğretmenleri  tarafından bilgilendirildiler. Merak ettiklerini sorup öğrenen Sabri Katırcı İlkokulu 1 C Sınıfı öğrencileri  çok öğretici bir geziyi  başarıyla tamamladılar.

Ekm

Laleler sınıfı aile katılımı etkinliğinde elma ve mandalina ile  kendi meyve sularını yapıp afiyetle içtiler