4 Ekim hayvanları koruma günü

Papatyalar Sınıfı önce çeşitli hayvanlardan oluşan maskeleri kestiler. Daha sonra hayvanları koruma görevlisi taçlarını hazırladılar ve okuldan eve dönerken bir kedi beslemek şartıyla öğretmenin hazırladığı kedi maması poşetlerinden aldılar.

SABRİ KATIRCI İLK OKULU

1C SINIFI

ANASINIFI C

Eğitim hayatına "merhaba" diyen  öğrenciler ve anneleri  için piknik düzenlendi. . Annelerin getirdiği farklı tatlar ile çok güzel bir kahvaltı yapıldı. Oyunlar oynandı. Piknik yaparken çevreyi temiz tutmanın önemi anlatıldı.  Tanışma ve kaynaşma etkinliğinde keyif dolu dakikalar yaşandı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 7-8-9 Eylül 2022 Uyum Haftası saatleri

Birinci Sınıflarımız

Başlangıç saati :10:00

Bitiş Saati : 12:00

Anasınıfı Sabahçı Grubu

Başlangıç saati :10:00

Bitiş Saati :12:00

Anasınıfı Öğlenci Grubu

Başlangıç saati :12:30

Bitiş Saati :14:30

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

May

Bugün arkadaşlarımızla; empati, ilişkiler, arkadaşlık, yapay zeka, düşünme ve dil üzerine konuştuk.

P4C temelinde 'Güçlü çocuklar yetiştirmek, sorunlu bireyleri onarmaktan iyidir.' fikri ile yola çıkar. P4C  çalışmaları ile çocuklar, eleştirel, yaratıcı, işbirlikçi,  empatik ve özenli düşünme biçimlerini deneyimleyebilirler.

'Güçlü çocuklar yetiştirmek, sorunlu bireyleri onarmaktan iyidir.'

May

Laleler pano için dev resmi boyadılar. Bandırma vapurunu hazırladılar. Bandırma vapuru ile gençlik şarkısında asker gibi yürüyüp, pano önünde fotoğraf çektirdiler.

May

Okulumuz öğrenciler ile birlikte farkındalık oluşturmak için geri dönüşüm atıklarını belediyemize teslim ettik. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Bursa Büyükşeir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Okul Spor Etkinlikleri kapsamında Okulumuzda 4.Sınıf öğrencilerimiz arasında okulumuzun en hızlı kız ve erkek öğrencileri tespit edildi.

3/D Sınıfı İlk Kez Gösterimi Yapılan "Seyyah" Adlı Tiyatro Oyununa Gitti

Çocukların kültürel bilişsel görsel hafizalarinin yanında Turk kahramanlarının anlatıldığı oyunu çok beğendiler

May

Lalelerimiz ilk önce "Bilmece" ve "Senden Daha Güzel" adlı gösterilerini sundular. Sonra annelerinin yanında hazırlanan slayt gösterisini birlikte izlediler. Daha sonra anneleri sahneye alarak çocuklarımızın gözleri tek tek bağlanarak annelere dokunarak, onları koklayarak kendi annelerini hissederek tanımaları sağlandı. Hazırlanan anneler günü panosunda çocuklarıyla birlikte fotoğraf çekildi ve çocuklar annelerine alınan sukulent çiçeklerini hediye ettiler.

Papatyalar sınıfımızın minikleri öğretmenleri ile bayramlaşıp şeker keselerini aldılarHerkese mutlu bayramlar

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu Olsun