Hoşgeldin İlkbahar Etkinliği

Papatyalar sınıfımız anneleri ile kırlardan,bahçelerden topladıkları rengarenk çiçeklerle  ilkbahara hoşgeldin tabloları hazırladılar

Laleler tuz seramiği hamurunu yoğurup açtılar  ve üzerine dinazor  baskısı yaparak sulu boya ile boyadılar.

Mrt

Gölge oyununu ve Karagöz ile Hacivat'ı yakından tanıdık.

Mrt

İNG Bank ve Finansal Okuryazarlık Erişim Derneğinin(FODER) birlikte gerçekleştirdiği tasarruf odaklı finansal okuryazarlık eğitim programı Turuncu Damla'dan gelen çanta ve eğitim kitaplarımız.8 hafta boyunca uygulayacağımız proje ile erken yaşta tasarruf bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz.Proje sonunda gönderilecek kumbaralar ile öğrencilerdeki davranış değişikliklerini gözlemleyeceğiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenimizi okulumuz bahçesinde kutladık. Törenimize katılım sağlayan Bölge Müdürlerimize, Muhtarlarımıza ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tören 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşma, şiirler, şarkılar ve öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro gösterileri eşliğinde tören sona erdi.

Mrt

3/A Sınıfı öğrencilerimiz "İki Gözüm Atasözüm" e-Twinning Projesi kapsamında Sessiz sinema ile atasözlerini arkadaşlarına anlattılar.

Mrt

Papatyalar sınıfımızın minikleri annelerinin yaptığı sürpriz bez bebeklerle ve şekerlemelerle çok mutlu oldular,çok eğlendiler, velilerimize çok teşekkür ederiz

Mrt

Laleler annelerinin Dünya Kadınlar Gününü kutlamak için günün yorgunluğunu almaları adına türk kahvesi paketini 8 Mart konseptine uygun olarak süsleyip annelerine hediye ettiler.

Yılın Bir Gününde Değil

Her Gününde Hak Ettikleri

Sevgi ve Saygıyı Görmeleri Dileğiyle..

Başta Şehit Anneleri olmak üzere

Tüm Kadınlarımızın 8 MART Dünya

Kadınlar Günü Kutlu Olsun...

Mrt

1-C Sınıfı Her ay Sosyal etkinlik planlamasında bu ay "Kaptan Pengu" Çocuk sinemasına gittiler.

Mrt

4/B Sınıfı öğrencileri Efsanelerimizi yaptıkları Kamishibailerle tanıttılar.

Mrt

Sarı ve kırmızı rengi karıştırarak turuncu ara rengi bulduk. Deney etkinliğimizde baticonlu suya taze sıkılmış portakal suyu dökerek abur cubur yiyerek hasta olan kişinin c vitamini sayesinde su temizlendiğini görerek hasta kişinin sağlığına kavuştuğunu gördük. Laleler de taze sıkılmış portakal suyunu içerek daha sağlıklı oldular.